22
aug

Pukkelpop stelt team samen voor praktische vragen

pukkelpop,2011,slachtoffers,noodweerDe festivalorganisatie van Pukkelpop dankt iedereen voor de tienduizenden positieve reacties en aanmoedigingen rechtstreeks en via alle sociale netwerkkanalen.

Naast steun stellen ze ook vast dat er heel veel praktische vragen opduiken. Festivalbezoekers die zich afvragen waar ze voor verloren voorwerpen terecht kunnen, hoe het met hun ticket zit, mensen die willen weten of ze op een of andere manier kunnen meehelpen met de opruiming van het terrein etc. Een team is nu samengesteld dat op al deze vragen zal proberen te reageren via www.pukkelpop.be.

Gelet op de dramatische omstandigheden en het ontbreken van een totaaloverzicht, is er ook geen eenduidig antwoord voor de eventuele terugbetaling van tickets. Pukkelpop engageert zich wel om binnen een redelijke termijn te beantwoorden en ten laatste op 15 november. Het is mogelijk om een mailadres en SUPPORT ID achter te laten op de aangepaste Pukkelpop website. Ook is er de behoefte om een onafhankelijk ‘Steunfonds Pukkelpop Slachtoffers’ op te richten voor slachtoffers en nabestaanden. De informatie hierover zal eveneens op de aangepaste homepagina van www.pukkelpop.be terug te vinden zijn.

11:21 Gepost door Katrien Delcourt | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

j'apprecie votre site internet et je me permet de mettre un lien vers le mien . n hesitez pas a visiter !

Gepost door: serrurier paris | 22-02-15

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.