08
aug

Reggae Geel: vrijdag

logo_reggae_geel_2011_205.jpg

Vrijdag was het zover, de 33ste editie van reggae geel. Het festival van sex, drugs and REGGAE MUSIC!

Vrijdag speelde het zich allemaal af in en rond de Bounce dancehall en de 18INCH corner. Al vroeg op de avond stond de hele weide vol en stonden er verschillende mensen gezellig te dansen op de heerlijk reggae vibes of aan te schuiven voor een bordje rijst of vers gebakken loempia's.

Ikzelf was vooral te vinden aan de 18INCH corner omdat ik vond dat de reggae muziek helemaal tot zijn recht kwam tussen de vele bomen. De bomen zorgden voor een gezellige sfeer. Mensen hingen er in hun hangmat, er hingen bekertjes in de bomen, mensen dansten met de bomen, ...

The Mighty Jah Observer speelde er een fantastische set, iedereen was meteen mee met dit ervaren Engels soundsystem. En dat voelden zijzelf ook. Zouden ze ermee stoppen? Ik denk dat iedereen die ze al eens zag heel erg hoopt dat ze er toch nog even mee doorgaan!

Na The Mighty Jah Observer was het tijd voor Blackboard Jungle Sound Feat. Ranking Joe & Jah Marnyah. Opnieuw een echte sfeerbom. De mannen hadden al een mooie leeftijd, maar dansten er zelf nog stevig op los. Ranking Joe genoot van de aandacht van de jonge reggaeliefhebbers en bleef er daardoor de heerlijke songs met veel enthousiasme en overtuiging zingen.

Als ik even later een kijkje ging nemen in de Bounce Dancehall, stond het daar ook al goed vol en gingen er verschillende vlaggen met reggae kleuren in de lucht. General Degree bracht er een set met vrolijke reggaebeats en gekke teksten. Opnieuw zeer dansbaar.

reggae geel 2011 012.JPG

reggae geel 2011 015.JPG

reggae geel 2011 013.JPG

reggae geel 2011 019.JPG

reggae geel 2011 030.JPG

reggae geel 2011 033.JPG

De vrijdag van reggae geel is een echte aanrader voor wie houdt van:

- natuurlijk... reggae muziek

- dansen

- lekker eten

- een super gezellige sfeer

- een aangenaam publiek van alle soorten mensen

- ...

Ik heb al zin in reggae geel 2012. Dan ga ik zeker combi, want ik wou graag de echte live optredens op het grote podium ook zien. Dus tot volgend jaar!

16:14 Gepost door Eline De Vos | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

weet je al de datums voor 2012?

Gepost door: lauren | 23-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.