04
jul

Rock Werchter: Arsenal ( vrijdag @ main stage )

Arsenal heeft zich doorheen de jaren de status van supergroep aangemeten. We verwachtten ons dan ook aan een heus feestje: torenhoge verwachtingen die volledig werden ingelost. Arsenal is dan ook een band met een live-reputatie én - nu Faithless weggevallen is - de perfecte afsluiter van een dagje Werchter.  

arsenal, rock werchter, 2011

Jammer genoeg mocht de band maar 1 uurtje spelen. Net genoeg om alle hits een voor een de revue te laten passeren. Het hele optreden knalde dan ook van begin tot einde. John Roan mag dan wel geen perfect zanger zijn - verre van dat, met zijn enthousiasme en inzet weet hij iedereen te overtuigen. En terwijl John zichzelf volledig gaf, was het vooral Leonie Gysel die met alle aandacht ging lopen. De voluptueuze dame kronkelde als een waar verleidster over het podium.

arsenal, werchter, 2011

Het concert opende met een schitterend Estupendo, daarna volgde er ondermeer Saudade, een prachtig Mr Doorman en een beklijvend Longee. Gastoptredens waren er ondermeer van Mike Ladd en de hyperenergieke Johnny Whitney die zich doorheen High Venus en Lokemo schreeuwde.

Opmerkelijke vaststelling: praktisch geen enkele band waagde zich voorbije dagen aan een bis-nummer. Ook Arsenal niet, hoewel het publiek tot ver na de afkondiging van de presentator minutenlang om meer vroeg. Jammer.

arsenal, werchter, 2011

Set :

Estupendo
Switch
One day at a time
Suadade
Personne ne bouge
Mr. Doorman
Longee
High Venus
Lokemo
Lotuk
Melvin

arsenal, werchter, 2011


 

19:29 Gepost door Kris Lardenoit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wow, c'est une lecture très intéressante. Avez-vous pensé à soumettre des

articles, des magazines?

Gepost door: oakley belgique | 05-07-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.