29
jun

Rock Werchter: de festivalkriebels beginnen al te komen!

Na twee maanden zweten en zwoegen voor de examens is het morgen ein-de-lijk zo ver: mijn tweedaagse Rock Werchter begint! Al een hele dag ben ik "als een kieken zonder kop" in huis aan het rondlopen (excuseer, een betere beschrijving vind ik niet). Na heel wat voorbereiding staat mijn trekkersrugzak voller als verwacht klaar. Vriendlief en ik hebben besloten om twee nachten op de camping door te brengen.

 

Donderdag gaan we zeker en vast naar The Chemical Brothers en Eels. Jammer dat Eels overlapt met de Queens Of The Stone AgeLinkin Park of Beady Eye wordt ook nog een groot dilemma. (Why o why, beste heer Schueremans, zijn ze tegelijkertijd geprogrammeerd??) Ook Anouk, The Hives en Seasick Steve zullen we zeker niet overslaan.

 

Vrijdag slaan we vanaf 19u30 onze denkbeeldige tent op voor de main stage. The National, Arctic Monkeys en Kings Of Leon willen we absoluut niet missen. Verder gaan we nog naar My Chemical Romance, Ke$ha en Arsenal. We zullen ook proberen om een kijkje te nemen bij The Subs, als dat lukt.

Welke bands dringend muziekles nodig hebben en welke de nieuwe Rolling Stones worden, zal ik jullie morgen live van op de wei vertellen. Ciao!

20:13 Gepost door Liesbeth Hoornaert | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.